Ieder zijn smaak

Doordat wij werken met de meest gevestigde waarden zoals Superia en Jaga kunnen wij u een zeer brede waaier aan radiatoren aanbieden. Van de meest compacte varianten die volledig wegsmelten in uw interieur als de grotere broertjes die grote ruimtes kunnen verwarmen zonder in te boeten aan een smaakvolle vormgeving.

Vraag gerust naar de catalogi of vraag meer uitleg aan onze vakman! Wij begeleiden u graag naar de juiste keuze die perfect bij uw smaak past.

Uw investering terugverdiend

Werken met gevestigde waarden betekent niet alleen een mooi design maar betekent ook duurzaamheid! Onze installaties zijn gewoon goed. Naast duurzaamheid is ook het hoge rendement en de zuinigheid van de ketels een troef. Zo spaart u zowel het milieu als uw portemonnee.

 

Service na verkoop

Wij verzorgen niet alleen de installatie van een centrale verwarming maar wij zorgen ook voor het onderhoud van de volledige installatie. Zo komen wij na afspraak uw volledige installatie inspecteren en onderhouden. U kunt op uw twee oren slapen!

 

Merken

Bij Cv-Stremersch werken wij alleen met de beste merken. Zo kunnen wij u garanderen dat uw investering kwaliteitsvol en duurzaam is.

 

Referenties

Benieuwd naar meer? Bekijk dan onze referenties nieuwbouw, badkamer renovatie, totale renovatie en ketelvervanging!